Levertijd 2-3 weken na ontvangst stoffen

Mama Sweater

De mama sweater is een unieke manier om de herinneringen aan de eerste momenten of mijlpalen van je kleintje bij je te dragen. Het eerste pyjamatje, je lievelingsoutfit, een gekoesterd dekentje of eender welke stof wordt gebruikt om het grote opschrift op de sweater te zetten. Daaronder is er plaats voor een bijschrift: de namen van je kindjes, een datum of een slagzin.

Hoe werkt het?

Kies je gewenste opschrift, kleur en maat in de webshop en plaats je bestelling.

Zet bij extra informatie, bij het afrekenen, welk bijschrift je onder de grote letters wil (en eventueel in welke kleur). Hou dit kort: één regel is ideaal, een hele alinea ziet er maar gek uit.

Na de bestelling bezorg je ons (in persoon of per post) de stofjes die je wil gebruiken voor het opschrift. 1 body is voldoende, maar meerdere stuks zijn mogelijk. Vermeld in dit geval wel welke letters je uit elk stofje wil.

Heb je specifieke wensen over het kleur van de geborduurde rand, laat het ons zeker weten (zo moeten vb niet alle letters dezelfde kleur hebben). Als je geen voorkeur hebt kiezen wij een kleur dat jouw stoffen en je gekozen sweater mooi verbindt.

Kies een variant:

59,97 €
exclusief verzendkosten