Levertijd 2-3 weken na ontvangst stoffen

Vlinderdas

Unieke Verstelbare Vlinderdas Gemaakt van Dierbare Stoffen

Geef een vleugje persoonlijkheid aan de stijl van je man met onze handgemaakte verstelbare vlinderdas, een uniek accessoire met een bijzonder verhaal. Elke das is met liefde vervaardigd uit de stof van een speciaal kledingstuk - misschien het schattige kleedje van je dochter, het overhemd van opa, of een ander dierbaar kledingstuk.

Waarom kiezen voor onze Vlinderdas:

Uniek en Persoonlijk: Elke das vertelt een uniek verhaal, doordrenkt met herinneringen aan bijzondere momenten en geliefde personen.

Verstelbaar Design: Onze vlinderdas is verstelbaar, waardoor hij geschikt is voor elke nekomtrek. Stijlvol en comfortabel, perfect voor formele evenementen of een casual look.

Betekenisvol: Dierbaren kunnen met deze unieke vlinderdas op speciale momenten dicht bij je zijn.

Hoe het werkt:

  1. Plaats Je Bestelling In De Webshop

  2. Stuur Ons Jouw Stof: Stuur ons het stuk stof dat je wilt gebruiken voor de vlinderdas. Het kan het kleedje van je dochter zijn, het overhemd van opa, of een ander speciaal kledingstuk. Vermeld bij de opgestuurde stoffen zeker je bestelnummer.

  3. Ambachtelijke Creatie: Met zorg en precisie wordt de stof omgetovert tot een prachtige verstelbare vlinderdas.

  4. Ontvang Jouw Unieke Accessoire: Binnenkort ontvang je een vlinderdas die niet alleen stijlvol is, maar ook geladen is met betekenis en herinneringen.

Geef je man een persoonlijk cadeau dat hij koestert. Bestel vandaag nog jouw op maat gemaakte verstelbare vlinderdas en draag een stukje van je dierbare herinneringen met trots!

21,97 €
exclusief verzendkosten